Zaterdag 20 oktober speelt Apollo 1 uit bij MZVC, Middelburgse zaterdag voedbal club. Sinds 2015/2016 na degredatie terug in de vierde klasse A. 

Op 25 februari 2016 dat seizoen speelden beide ploegen voor het laatst tegen elkaar in een oefenwedstrijd op donderdagavond op kunstgras. Ron Amperse was trainer van MZVC en zag Apollo er met de winst vandoor gaan door doelpunten van Bajram Bajra en Ardjan Bolink. 1-2 eindstand.

 

Dit was de laatst recente wedstrijd. De keer daarvoor was in het seizoen 12/13 en won de Middelburgse club met 3-1. De statistieken geven een vrij evenwichtig beeld, MZVC won thuis 4x en Apollo wist in Middelburg 5x de volle winst mee te pakken. Gelijk werd er in Middelburg nooit gespeeld.

Deze zaterdag heeft trainer Jordy Heikens veel keus. Het eerste speelt als enige deze middag en de selectie is vrijwel volledig en blessure vrij. Na de mooie 5-0 winst tegen Cadzand waar stojd werd geleverd, gescoord werd en er kans was op meer goals als ze niet waren afgevlagd of net gemist. Deze inzet zal tegen MZVC zeker nodig zijn, want dit is een ploeg die na  nederlagen tegen Goes en Hoedekenskerke/Kwadendamme en winst op Spui er ook vol voor zal gaan om de eerste thuiswinst te pakken.

De wedstrijd die om 15.00 uur begint staat onder leiding van scheidsrechter W Grinwis die niet ver hoeft te rijden deze keer. We hebben deze leidsman reeds in eerdere wedstrijden mogen begroeten. Met de juiste tactiek en strijd gaan we proberen dit MZVC zonder thuiswinst achter te laten en de puntjes mee te nemen naar Schele Lau waar Apollo later op de dag een hapje zal gaan eten.

Tot zaterdag!

 

Aanvullende gegevens