zaterdag 27 oktober speelt Apollo 1 tegen De Patijzen uit 's-Heerenhoek. Dit na een week waarin Apollo 1 een mokerslag ontving van MZVC in een wedstrijd waarin het balbezit 60/40 % was in het voordeel van de blauw-witten, we 3x de lat en 1x de paal raakten en de corner verhouding 6 tegen 1 was voor Apollo en MZVC gewoon 9x scoorde en dus 8-1 wint. Ook de week waarin we afscheid namen van Rinus Braam, 51 jaar lid van onze vereniging en gemist zal worden door velen onder ons.

 

Tevens het bericht op de facebookpagina van onze dames dat ze dit seizoen niet meer spelen door zwangeren, studie, blessures lukt het niet meer een elftal op de been te krijgen. Een samenwerking met een andere vereniging is helaas op het laatste moment niet gelukt. Een aderlating voor de club, want een damesteam brengt een extra en mooie sfeer in de vereniging. We hopen volgend seizoen weer een team te hebben. 

Dan de Patrijzen, een club die vorig seizoen voor het eerst in het zaterdag voetbal verscheen en nu voor het tweede seizoen in de vierde klasse A actief is. Voor ons een onbekende tegenstander waar in de statistieken een blanco bladzijde te voorschijn komt Als het gaat om de geschiedenis van deze wedstrijd.

Dit seizoen won de Patrijzen van Cadzand en Domburg en verloor van Hoedekenskerke/Kwadendamme, Wolfaartsdijk en Lebo. Ze zullen er op gebrand zijn om zaterdag weer eens te winnen. Ze komen een wisselvallig Apollo tegen die het tot nu toe op eigen veld goed heeft gedaan en in de uitwedstrijden zeer slecht presteerd. We gaan zien of trainer Jordy de goede weg terug kan vinden en dat de spelers op en top zijn gemootiveerd om na de blamage van zaterdag het nu recht te zetten tegen de formatie uit 's-Heerenhoek. Aan de sfeer tijdens het teamuitje in 's-Heerhendrikskinderen en daarna in Goes kan het niet liggen. 

Pupil van de week, Levi vd Horst van de JO7 zal deze middag proberen de keeper van de Patrijzen te verschalken en zo de juiste weg te wojzen voor de mannen van het eerste. Scheodsrechter deze middag is dhr BW van Belzen. We starten om 14.30 uur op de Zuudoek.

Verder deze middag speelt Apollo 2 uit bij 's-Heerarendskerke 2 om 13.45 uur. Om 12.30 speelt Apollo 3 thuis tegen Nieuwdorp 3 en om 14.30 uur speelt Apollo4 thuis tegen Hansweertse Boy's 2.

Wij wensen iedereen weer een sportieve voetbalmiddag toe!

 

 

 

 

Aanvullende gegevens