Zaterdag 3 november speelt het eerste elftal in Spui tegen de plaatselijke trots. Voor Apollo altijd een lastige uitwedstrijd waarbij de laatste acht ontmoetingen  totaal 43 doelpunten vielen te bewonderen. Van de 8 wedstrijden die sinds 2003 werden gespeeld won Spui 5x en Apollo dus 3x.

 

Deze zaterdag hopen we toch dat de negatieve balans doorslaat naar een positief resultaat, na de 8-1 en 6-2 van de afgelopen weken is dit echt wel noodzakelijk. Het positieve van vorige week is wel dat we zelf 2x wisten te scoren. Maar ook Spui zal er vol voor gaan, want na de 4-3 overwinning op Wolfaartsdijk werd er 5x verloren en heeft spui een doelsaldo van 6 voor en 23 tegen wat aangeeft dat we met ons doelsaldo 10 voor en 23 tegen op papier gewoon aan elkaar gewaagd zijn. Van beide kanten zullen we moeten scoren en verdedigend deze keer er echt moeten staan. De voorapelling in de app Liveuitslagen geeft aan een 1-1 gelijkspel maar dat zullen beide coaches niet accepteren.

Hier gaan we zaterdag onder leiding van scheidsrechter B Wattel zeker voor strijden.

De andere seniorenteams van Apollo zullen ook weer de eer van 's-Gravenpolder gaan verdedigen en doen dit tegen de volgende tegenstanders.

Apollo 2 speelt thuis tegen Hoek 3 om 14.30. De ploeg die in de nacompetitie werd verslagen en promotie opleverde. Hoek degradeerde maar speelt toch ook dit seizoen weer in deze klasse. Het mooi zijn als deze plloeg weer wordt verslagen en de eerste overwinning voor ons tweede een feit zou zijn.

Apollo 3 speelt vanavond in Nieuwdorptegen Noeuwdorp 3 de wedstrijd van afgelopen zaterdag en zal zaterdag moeten strijden tegen Waarde 3 om 16.15 uur in Waarde. Gelijk na de wedstrijd van het vierde die om 14.30  speelt tegen Waarde 2. 

Wij wensten iedereen weer een sportieve zaterdag toe!

Aanvullende gegevens