Zaterdag gaan we naar domburg. Vorig seizoen in de oefencampagne een doelpuntrijke wedstrijd met een 5-3 overwinning van Domburg. In competitieverband werd in het seizoen 2012/2013 voor het laatst in competitieverband tegen deze ploeg gespeeld. Peter Bleumink was toen de vlagger bij de thuisploeg. Gelukkig kreeg hij kort erna weer helderheid in de geest en kwam terug naar Apollo. Domburg won dat duel met 3-0.

Na een slechte seizoenstart is Domburg de laatste weken op drift, MZVC werd verslagen met 5-1 en Spui ging met 6-1 verlies huiswaarts. Apollo was in de winning mood, maar kreeg zaterdag in de blessuretijd een domper te verwerken. Na een puike eerste helft Kreeg VV Goes 2 cadeautjes van de scheidsrechter en scoorde ook nog de winnende treffer. 3-2 verlies wat eigenlijk en gelijkspel qua verhouding had moeten zijn.

 

Dit weekend is het een puzzel voor onze coach, want na zaterdag zijn er een paar spelers die misschien wel en misschien ook niet speelklaar zijn. Gelukkig hebben we een brede selectie en zal er een waardig team de strijd aangaan om Domburg weer met beide benen op de grond te zetten. Om 16.15 uur weten we of dit ook gelukt is.

Scheidsrechter Simonse zal deze wedstrijd leiden. We hopen op een sportieve middag met meegereisde fans en een Apollo dat iedere week sterker wordt en deze lijn voort zet.

Apollo 2 speelt om 14.30 uur thuis tegen VCK 2. Apollo 3 gaat naar Rillandia en het 4e speelt uit in Kruiningen.

Tot zaterdag op sportpark Oosterloo te Domburg!

 

 

Aanvullende gegevens