zaterdag staat de kraker tegen Colijnsplaatse boys op het programma, een ploeg waar we het altijd lastig tegen hebben. Colijn, de oude ploeg van onze aanvoerder, Robert Jan van de Genugten. De ploeg waarvoor hij on het seizoen 2005/2006 3x tegen Apollo scoorde vanaf 11 meteR en 6-1 won. Wat een fantastische vereniging zijn wij dan, dat hij vele jaren later gewoon aanvoerder mag zijn bij de blauw-witten uit 's-Gravenpolder?. 

 

Sinds 1998 werden er 13 thuiswedstrijden tegen deze tegenstander gespeeld en de statistieken geven aan dat Apollo in het nadeel is. 4x winst, 6x verlies en 2x gelijk. Seizoen 1016/2017 werd er voor de bekermet 1-3 verloren en de laatste competitie thuiswedstrijd werd in 2015/1016 met 4-3 gewonnen na een 0-1 ruststand. De doelpunten toen werden gescoord door Ardjan, Cahit, Bajram en Tristan. Van dit kwartet is alleen Ardjan nog actief op de Zuudoek.

Deze middag hoopt Colijn zoals te lezen is op hun facebook pagina de winst mee naar Colijn te nemen en misschien hun derde plaats te verdedigen. Onze mannen zullen er natuurlijk alles aan doen om dit te voorkomen en zelf wat te kunnen stijgen op de ranglijst na de nipte nederlagen de laatste twee weken. Voetballend gaat het best redelijk, maar geconcentreerd blijven spelen en het 90 minuten volhouden lukt nog niet helemaal. Wel wordt het spel wat trainer Jordy voor ogen heeft steeds beter uitgevoerd en zal toch binnenkort zijn vruchten gaan afwerpen.

pupil van de week os deze keer Iwan van Gilst die heel veel voetbald op school en als eerste mag proberen de keeper van Colijn te passeren. We wensen je veel plezier bij ons eerste Iwan!

Scheidsrechter van dienst is deze middag dhr P van Schilt. We starten om 14.30 uur.

Van onze andere teams speelt alleen ons tweede de uitwedstrijd tegen Oostkapelle 2. We wensen ook jullie veel succes en hopelijk de eerste punten mee terug in de tas naar de Zuudoek.

Aanvullende gegevens