Geblesseerd raken is natuurlijk erg vervelend. Naast het feit dat je niet kunt voetballen kost het vaak veel moeite om een afspraak te maken bij een huisarts of fysiotherapeut.
Wij zien dan ook regelmatig dat voetballers langer geblesseerd zijn dan nodig is. Onze constatering is dat er pas na een aantal weken, wanneer de blessure aanhoudt, een bezoek wordt gebracht aan een medisch specialist. Doodzonde natuurlijk gezien je in vele gevallen al redelijk snel aan het herstel kunt werken.


Binnen de vereniging hebben we succesvol onderzocht of bovenstaand probleem aangepakt kan worden d.m.v. het inzetten van gediplomeerde fysiotherapeuten en / of sportmasseurs.
Vanaf komende donderdag 10 januari 2019 ( van 19:00 tot 20:00 uur ) starten wij met het Medisch spreekuur. Niels Bakker, Glenn van Oosten, Pieter Bruijns, Ardjan Bolink en Leo de Leeuw hebben hun krachten gebundeld en vormen het medische team.
Het medische spreekuur is bedoeld om een indicatie te krijgen welke blessure je hebt opgelopen. Tevens wordt je geadviseerd welke stappen je moet ondernemen voor de revalidatie. Er worden dus geen volledige behandelingen gegeven. Het spreekuur is toegankelijk voor de hele vereniging. Er worden géén kosten in rekening gebracht en het is niet nodig om een afspraak te maken.
Wij hopen dat vele (geblesseerde) leden gebruik maken van bovenstaande dienst en weer snel op het veld te bewonderen zijn!

Alle feiten op een rij :
Voor wie: Alle leden van SV Apollo ’69
Wanneer: Elke donderdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur. De eerste avond is op 10 januari 2019.
Waar: Het kleedkamercomplex van sv Apollo ‘69
Kosten: Geen
Afspraak: Niet nodig

Aanvullende gegevens