Morgen speelt de seniorenafdeling van Apollo weer voor het eerst na de winterstop met alle teams competietie voetbal. Waar het eerste al twee wedstrijden heeft gespeeld, betreden de overige teams ook weer het groene gras.

Apollo 1 speelt morgen tegen Jong Ambon. De uitwedstrijd in de eerste competitiewedstrijd werd gewonnen met 2-4, maar de laatste wedstrijden scoort Apollo niet en dat is toch echt een must om te kunnen winnen.
Het verleden geeft aan dat thuis winnen van deze tegenstander niet makkelijk is, de laatste twee potjes werden verloren met 0-4 en 1-4 in de jaren 2014 tm 2016. Jong Ambon presteert dit seizoen wel een stuk minder goed dan toen, dus dat bied wel perspectief.

 

Apollo heeft dit weekend echter wel wat bezettings problemen, maar kan wel een goed team opstellen. We gaan met de hulp van pupil van de week Wout den Dekker strijden voor de eerste overwinning na de winterstop op onze eigen Zuudoek.
Scheidsrechter deze middag is Hans Kriesels en assistent namens de thuisclub, Jacob Korsuize.

De overige teams spelen deze middag,
Apollo 2 uit bij Axel om 14.30 uur, Apollo 3 om 12.30 uur bij GPC Vlissingen en Apollo 4 om 14.30 Uur thuis de derby tegen DWO'15 3.

We hopen dat het zaterdag allemaal door gaat na het troosteloze weer de afgelopen week. We zien jullie graag zaterdag en hopen er weer een sportieve middag van te maken!

Bij aflassen is de kantine om 16.00 uur open en zaterdag avond hebben we de 80 en 90 jaren feestavond.

Aanvullende gegevens