Beste lezers,

vanavond per mail de nieuwsflits van februari 2019 verstuurd namens het bestuur. Voor de mensen die hem niet ontvingen, lees hoeronder deze nieuwsflits.

Beste leden, een nieuwe nieuwsflits in 2019. Wij streven er naar deze vaker te laten uitkomen.


· Wij verwelkomen Jochem Groen als bestuurslid voetbaltechnische zaken, hij zal onderstaande taken op zich nemen. Tijdens de volgende Algemene ledenvergadering zal hij officieel worden voorgedragen. Wij zijn blij met Jochem als nieuw bestuurslid!
Jochem zal zich onder andere gaan toeleggen op de volgende voetbaltechnische zaken:
• Afstemming met de leiders/trainers van de senioren
• Afstemming met de leiders/trainers van JO17/19
• Teamindeling van het nieuwe seizoen voor de senioren
• Aanspreekpunt voor trainers

Jochem zal de taken van wedstrijdsecretaris en het regelen van scheidsrechters niet op zich nemen.· Helaas is er vorige week door vandalen weer veel schade aangericht op ons complex. Helaas tasten wij qua dader(s) in het duister. Het was niet de eerste keer dat dit is gebeurd. Wij denken nu als bestuur na hoe we ons complex beter kunnen beveiligen en denken er hierbij aan om enige camera’s te plaatsen.

· Ons klussenteam heeft niet stil gezeten. Dit kunt u onder andere zien in onze kantine waar de ingang van de herentoilet is verplaatst en extra opbergruimte is gecreëerd. Ook de trappen bij de tribune zijn weer prima in orde gemaakt en er zijn tegels onder de ballenvanger bij veld 1 gelegd, naast vele andere klussen. Wij zijn blij met jullie!

· Nu we de infraroodpanelen hebben die ons gebouw verwarmen en het gebruik van gas bijna is geminimaliseerd, kunnen we nog wat extra zonnepanelen gebruiken. We onderzoeken of we op onze tribune nog panelen kunnen plaatsen.

· Het Rabobank/NOC*NSF traject is van start gegaan. Na een grote bijeenkomst in onze kantine waarbij werd gebrainstormd waar bij Apollo behoefte aan is en waar draagvlak voor is, is een kleinere werkgroep nu bezig met het vervolgtraject. Zij gaan nu onderzoeken of er mogelijkheid is voor bijv. Oldstars Walking football (wandelvoetbal) en een balactiviteit voor de jongere jeugd, de peuters. Tevens zijn de voorbereidingen gestart voor een verder uitgewerkte behoeftepeiling/enquête binnen de vereniging. Vervolgens zullen we verenigingen/organisaties in het dorp benaderen om de mogelijkheden te bekijken om meer in combinatie activiteiten op te pakken. Door het inspelen op de behoeften van vereniging en omgeving streeft de vereniging ernaar de leefbaarheid in het dorp te vergroten, alsmede meer doelgroepen te bedienen.

· Nu we met het energie project een eind zijn, heeft het bestuur zich voorgenomen de inrichting van onze kantine als speerpunt op ons te nemen, met name een meer sfeervolle inrichting. Peter Wondergem en Robin de Feiter zijn hier druk mee bezig. Wij staan open voor ideeën! Wil jij jouw idee aan ons mee geven, laat het weten aan Peter of Robin of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

· Wij missen ons dames team! Als bestuur hebben wij de intentie volgend seizoen weer dames op de Zuudoek te zien spelen. Denk jij hier ook zo over en zie je in jezelf de persoon die hier voor wil gaan, meld je bij ons.

· Eind april 2019 gaat het trainingsveld op de schop. Het zal in opdracht van de gemeente geheel worden gerenoveerd. Dit betekent dat er vanaf de start zeker 12 weken niet op mag worden gespeeld! De ruimte voor trainen zal in die periode een stuk minder zijn en we zullen rekening met elkaar moeten houden. 1 geluk, het gebeurt maar 1x in de 40 jaar ;)

met sportieve groet,

Bestuur SV Apollo’69

Aanvullende gegevens