Dit weekend is het inhaal weekend. Voor de 4e klasse A betekend dit een volledig programma omdat de KNVB op 26 januari het hele programma in Zuid 1 aflaste. Dit word deze zaterdag ingehaald. Omdat er verder geen senioren wedstrijden zijn deze dag verwachten we een gezellige drukte langs de lijn en in onze kantine. 

Wij feliciteren trainer van Apollo 2 Andy en vriendin Sanne, ook leider van Apollo 2 opa René en oma Rita met de geboorte van Boaz, toekomstig spits van Apollo 1!

 

Spui, een ploeg die op 22 september dit seizoen begon met een 4-3 overwinning op Wolfaartsdijk en toen tot 1 december moest wachten op het volgende punt wat werd behaald tegen Wemeldinge. De week erna een overwinning op Jong Ambon wat het totaal dit seizoen op 7 ppunten brengt en een 13e plaats op de ranglijst. Zaterdag zullen ze er alles aan willen doen weer eens een wedstrijd te winnen en gezien het onderling verschil op de ranglijst is alles mogelijk. Spui heeft deze competitie echte nog geen uit wedstrijd kunnen winnen.

Apollo speelde vorige week een slechte eerste helft en kwam goed weg want het had ipv een 0-0 ruststand ook zomaar 4-0 kunnen zijn. Na rust een ander beeld en had Apollo er ipv 1 ook zomaar 5 kunnen scoren. In de 64e minuut kwamen we via Robin Korsuize op 0-1.  Wemeldinge kwam in de 84e minuut via een schot dat van richting veranderde door de kuit van Feyenoord fan Jaimy op 1-1 wat gezien het beeld van heel de wedstrijd een terechte uitslag was. Morgen een andere wedstrijd. Waarschijnlijk mag Apollo het spelletje maken en zal Spui afwachten en door kort op de man met fel spel op de counter loeren. De bezetting is ook deze zaterdag weer een probleem. Door blessures missen we spelers, maar er keren er ook terug. Voor Jordy weer een lastige sudoku om tot de sterkste opstelling te komen. Wel heb ik gezien dat er een geheim wapen op de bank zal plaars nemen.

De laatste twee edities van Apollo - Spui werden met 2-0 en 7-2 door de blauw-witten gewonnen, maar in de historie is Spui met vier overwinningen tegen drie in het voordeel. Een keer werd gelijk gespeeld. De uitwedstrijd eerder dit seizoen op 3 november werd na eerst op 1-0 achter te zijn gekomen toch gewonnen met 1-3 door 1 doelpunt van Moreno en 2x Jeffrey. Moreno is er deze keer niet bij, maar Jeffrey is van de partij. Nu hopen dat hij scoren tegen Spui niet is verleerd.

De wedstrijd zal worden geleid door scheidsrechter Mohamed Charif. Voor Apollo zal Andries Goeree met vlag langs de lijn rennen. 

Pupil van de week Anais van der Does. We wensen je veel plezier deze middag!

We zien u graag zaterdag om 14.30 uur op de Zuudoek! Volgende week geen programma, het is dan carnaval. Wel op vrijdagavond 1 maart de sponsorloop van onze jeugd, Aanmoedigen van deze kanjers kan nog net voor het carnaval losbarst.

 

Aanvullende gegevens