Tijdens de derby van aanstaande zaterdag Apollo’69 – DwO’15 is Stan Jobse Pupil van de week.
Stan is één van de talenten uit onze JO7-1. Een enthousiaste groep jongens en meiden onder de leiding van de al even enthousiaste Ronald van der Horst.

Ik ben Jany Harthoorn 8 jaar en voetbal met veel plezier in de JO11-2.Ik vind het erg leuk om pupil van de week te zijn!

De papa van Jany voetbalt als spits bij Apollo1 en scoort er lustig op los. Of dat deze wedstrijd ook weer gebeurt??? We zullen het zien...

Apollo 1 speelt zaterdag 18 november weer een belangrijke wedstrijd om de plaats in het linker rijtje te behouden. Ze spelen tegen Kwadendamme, slechts een zucht en een scheet hier vandaan. We kunnen zeker spreken van een derby.
Mats gaat onze mannen helpen door te zorgen dat ze zich goed voorbereiden tijdens de warming-up.

Mats heeft erg genoten en iedereen van het 1e was erg aardig voor hem en ze lieten hem welkom voelen in het team.
Eerst mocht hij mee in de kleedkamers, omkleden en het veld op voor de warming-up. Deze warming-up was heel anders dan bij zijn eigen team JO11-03G. Maar hij kon goed mee en de spelers betrokken hem ook continu in wat ze deden of gingen doen.

Stijn is 8 jaar oud en voetbal is zijn grote passie! Alle vrije tijd die hij heeft is hij voetballend te vinden. Zo niet, dan is hij wel bezig met het kijken naar filmpjes op YouTube om zijn skills nog beter te verfijnen. Zijn favoriete voetbalclubs zijn Feyenoord en Real Madrid, en zijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo.

Aanvullende gegevens